Om LC-lederforum

Henvendelse til

LC-Lederforum
Snaregade 10 A
1205 Kbh.K

Tlf. 70 25 10 08

Mailadresse: lc-lederforum@lc-lederforum.org

 

Skolelederforeningen varetager sekretariatsfunktionen for det samlede LC Lederforum, der består af Skolelederforeningen, Frie Skolers Ledere og Uddannelseslederne.

Uddannelseslederne og FSLeder har indgået sekretariatsaftale om at blive en del af LC Lederforums sekretariat for medlemsrådgivning og forhandling, samtidig med at foreningernes administration også varetages af LC Lederforum gennem sekretariatet i Skolelederforeningen. Samarbejdsaftalerne vurderes og justeres typisk én gang årligt mellem ledelserne i vores foreninger.

Sekretariatssamarbejdet sikrer, at organisationernes medlemmer har adgang til den nødvendige juridiske og faglige bistand omkring medlemsrådgivning og forhandlinger af individuelle forhold samt bistand ved forhandlingerne om de centrale overenskomstforhold.

Skolelederforeningen, FSLeder og Uddannelseslederne har i konstruktionen alle selvstændige politiske ledelser og selvstændige interne politiske strukturer. Men de tre foreninger arbejder tæt sammen for at sikre den bedst mulige service og professionelle behandling af medlemmernes faglige og politiske interesser, hvor det giver mening.